Tartes de FleurExclusieve taarten & sweets
 

Babs en Bruidstaart 

Jullie gaan trouwen en dan moet er veel geregeld worden. Hoe lekker zou het zijn als je de trouwambtenaar èn bruidstaart in één keer kunt regelen? Een proeverij en voorgesprek ineen dus. Bij ons is dat mogelijk! Wij zijn Fleur en Lex Gaarthuis, ruim 11 jaar getrouwd en gaan nog steeds voor 'zij leefden nog lang en gelukkig'. 

Fleur is cakedesigner en gespecialiseerd in exclusieve bruidstaarten. Tijdens de proeverij brengen we al jullie wensen voor uiterlijk en smaak bij elkaar en zal het ontwerp van de bruidstaart tot stand komen. Jullie ultieme bruidstaart smaakt niet alleen heerlijk, maar ziet er ook prachtig uit. 

Lex Gaarthuis (dj bij Radio 10) is dè babs voor een luchtige en persoonlijke ceremonie, waarin humor en emotie samenkomen. Wanneer je trouwt bij een gemeente wordt er een trouwambtenaar aangewezen. Meestal zie je de trouwambtenaar van de gemeente één keer om de belangrijkste dingen door te spreken. Wanneer Lex jullie buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS) is, zal er niet alleen een voorgesprek plaats vinden. Lex zal ook leuke en/of belangrijke informatie inwinnen bij vrienden en familie. Zo zal het een zeer persoonlijke ceremonie worden. 

Babs en bruidstaart: in één keer raak voor toespraak en smaak! 


Voor meer informatie over deze combinatie: info@tartesdefleur.nl