Tartes de FleurExclusieve taarten & sweets
 

Over mij

Al van jongs af aan houd ik mij bezig met bakken. Als er niks meer te snoepen was in huis, dan stond ik als puber al gauw zandkoekjes of boterkoek te bakken. Dit soms tot wanhoop van mijn moeder, omdat ze dan weer misgreep als zij bijvoorbeeld boter, bloem of suiker nodig had.
Van oorsprong ben ik opgeleid tot kinderverpleegkundige en heb ik een aantal jaren gewerkt in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Als hobby bakte ik graag voor mijn gezin. Dat waren dan vooral koekjes en af en toe een verjaardagstaart, maar dan zonder koemelkeiwitten. Dit in verband de allergie van onze dochter. Ik vond dat zij ook iets lekkers moest kunnen eten zonder daar ziek van te worden. Daarnaast bakte ik steeds meer taarten voor familie en vrienden.

Op 8 augustus 2018 besloot ik mij in te schrijven bij de Kamer van Koophandel onder de naam Fleurs Passie. Mijn eigen bedrijf was een feit! In de jaren die volgden ontwikkelde ik mijn vaardigheden en kennis over alles wat met taarten te maken had. Vele uren oefening en studie maakten dat ik ook steeds meer mensen blij mocht maken met mijn creaties. Het resulteerde erin dat er in 2020 een verhuizing nodig was, zodat ik echt mijn eigen ruimte had om in alle rust en concentratie alle taarten en sweets te maken.

Eind 2021 startte ik met het Cake Business Mentorshop van Garden of Sweets Academy. Hierdoor ging ik opnieuw kijken naar mijzelf en mijn bedrijf. De afgelopen tijd heb ik in mijn werk al bewust gekozen om in een bepaalde stijl taarten en sweets te maken. Ik kies er bewust voor om hoogwaardige en unieke producten te maken met een nòg exclusievere uitstraling. Daar hoort ook een andere uitstraling bij voor mijn bedrijf en dus besloot ik voor de nieuwe naam Tartes de Fleur te gaan. Zo werd dus begin 2022 Tartes de Fleur geboren.

Met heel veel liefde, plezier en aandacht maak ik alle exclusieve (wedding-)cakes en sweets, zodat elke gelegenheid een blijvende en zoete herinnering zal zijn. Love at first bite... A bite and moment to remember.

Liefs,