Taarten en Sweets

Voor elke gelegenheid een passende taart en sweets

Een exclusieve taart kan je voor elke gelegenheid bestellen. De taart is niet alleen heerlijk, maar ook prachtig om te zien. Een geweldige beleving waar je met een warm gevoel elke keer aan terug zal denken. 
Elke gelegenheid vraagt om zijn eigen stijl. Daarnaast heb je ook je persoonlijke voorkeuren voor uitstraling en uiterlijk van een taart. Samen met jou bespreek ik alle wensen en maak ik ‘a cake to remember’.


Voor de taarten heb je de keuzen uit de onderstaande 3 pakketten.

Optie Small Party

Vanaf € 7,00 p.p.
Vanaf 12 personen

 

Een strakke basis taart met de mogelijkheid tot sprinkledetails en verschillende toefjes.

Marieke: "Wat een prachtige èn super lekkere taart hadden we! Ook de sweets erbij waren zálig en helemaal passend in het thema. Volgend jaar komen bestellen we weer!"

Optie Let's Celebrate

Vanaf € 8,25 p.p.
Vanaf 12 personen

 

Een strakke basistaart met mogelijkheid tot gebruik van een stencilpatroon, enkele (gedroogde) bloemen, sprinkledetails en gekleurde decoratieballen.

Anne: “Ik vroeg vrij last-minute of ik nog een genderrevealtaart kon bestellen en dat kon! Het resultaat, zowel in smaak als uiterlijk, was geweldig! Nog mooier èn lekkerder dan we hadden verwacht!”

Optie Masterpiece

Vanaf € 9,50 p.p.
Vanaf 12 personen

 

Keuze uit verschillende vormen (rond, hexagon, vierkant, arch en wall) met onder andere de mogelijkheid tot handgemaakte decoraties, gebruik van (droog-)bloemen.

Elvira: "De taart was echt ZO tof! We gaven Fleur de vrije hand met enkel de opmerking 'een Elsa-taart maar dan anders echt ècht tof' en deze taart was dat absoluut! Volgende keer bestellen we een grotere maat, want hij was zó megalekker dat 'ie ook zó op was!"

♡ Voor alle taarten geldt dat deze voor meer personen gemaakt kunnen. De prijs zal dan in verhouding meer worden.
♡ Alle taarten kan ik gluten- en koemelkvrij maken. 
♡ Voor alle taarten kan er een persoonlijke taarttopper gemaakt kan worden in diverse kleuren. Hiervoor geldt een aparte meerprijs.
♡ Tevens kunnen op de (kinder-)taarten de mooie diertjes van Schleich gebruikt worden of andere toppers passend bij het thema.
♡ Mocht je meer bloemen wensen dan een enkele bloem op de taart, dan geldt een meerprijs.