Tartes de FleurExclusieve taarten & sweets
 

Weddingcake

Hoera! Jullie gaan trouwen! Zo'n geweldig mooie dag wil ik graag extra speciaal maken met een prachtige en exclusieve bruidstaart die helemaal samen met èn naar jullie wensen is samengesteld. Wat de wensen ook zijn, ik weet zeker dat we samen tot een prachtig ontwerp kunnen komen.

De bruidstaart... Een eetbaar kunstwerk dat niet alleen perfect bij het thema van de bruiloft past, maar ook nog eens heerlijk smaakt. Tijdens een proeverij bespreken we de diverse opties voor het uiterlijk en kunnen jullie natuurlijk het een en ander proeven. Alles is huisgemaakt en daarnaast werk ik enkel met de allerbeste en meest verse ingrediënten. 

Tartes de Fleur is gevestigd in Kerk-Avezaath, een klein dorpje centraal in Nederland. Hierdoor is het mogelijk dat ik jullie bruidstaart en sweets naar elke gewenste trouwlocatie in Nederland kan bezorgen. 

De komende maanden zullen jullie veel gaan regelen. Als het om de bruidstaart gaat, zal de planning er ongeveer zo uitzien:

AANVRAAG
9 - 18 maanden voor de bruiloft
Zijn jullie benieuwd naar wat ik jullie allemaal te bieden heb? Klik dan hier om de Trouwbrochure 2023 aan te vragen.

PROEVERIJ
4 - 9 maanden voor de bruiloft
Als de trouwdatum nog beschikbaar is, plannen we een proeverij in. Hierin ontwerpen we samen de taart en kiezen jullie de smaken. Neem vast een kijkje in mijn  Portfolio .

NOG ÉÉN MAAND
4 weken voor de bruiloft
Ik neem contact op met jullie of de weddingplanner om alle laatste details te bespreken.

IT'S FINALLY HAPPENING
de grote dag
Met alle liefde en aandacht is jullie bruidstaart gemaakt en deze bezorg ik op jullie trouwlocatie.

HAPPILY MARRIED
1 - 6 dagen na de bruiloft
Hoera!  Getrouwd! Alle felicitaties hebben jullie in ontvangst genomen en jullie kunnen heerlijk nagenieten van de mooiste dag van jullie leven.